Flippar och floppar i kändisvärlden

19:30 2010-11-03
Flippar och floppar i kändisvärlden just nu.

Girls Aloud stjärnan Nadine Coyles nya singelsläpp floppar med 177 exemplar sålda. Inte så pjåkig, låter som en vanlig GA låt. vs Kompisen Cheryls nya singel ”Promise This”      157 000 exemplar första veckan och in som Englandsetta.

Christina Aguilera tjänade 7 mille kr för en timmes jobb. Och skilsmässa ligger hon i. Som väntat efter att ungen kommit. Slut på glamouren. Sen hur HON kunde ha en så vansinnigt ful kille är en ju en gåta, eller också är det vad som kallas kärlek; ”Sångerskan Christina Aguilera, 29, och musikproducenten Jordan Bratman, 32, anses av många vara ett omaka par, men nu berättar den blonda skönheten vad som fick henne att falla för sin make: ”Jordan är killen som kan gå in i ett rum och verkligen få mig att le. Det var en av anledningarna till att jag förälskade mig i honom.”” !!!…öööhh

Sist men inte minst så har vi stackarn Lily Allen som miste sin ofödda baby för femtielfte gången eller vad det va. Oj oj oj det kostar på att vara kändis, inget att sträva efter, dom är lika olyckliga som ”vanliga” döda ändå. Kolla han, den vanlige döde, som köpte lott och lotten registrerades 7 sekunder!!! försent och miste därmed 85 miljoner!! 

Detta bildspel kräver JavaScript.

ps.  Pink – Raise your glass. Vodpod videos no longer available.

Annonser
Det här inlägget postades i Livet, Media, Musik, Video. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s