Fy faen va kallt!

DSC_0375

Image by ladymier via Flickr

.kallt och soligt idag. -20 grader räcker till att klaga på. har inte varit mer än kanske -15 hittils där jag bor. gick ut med soporna i bara en t-shirt, en sträcka på ca 40 meter x2, det sved bra kan jag säga.

.har shoppat en ny gitarr, skönt att få slänga ut det gamla. det blev en svart högblank Yamaha c40, en ganska billig och populär model, ca 1500:-  sek. akustisk måste tilläggas. blir ju jävligt sugen på elmodellerna måste jag säga när man är inne på ett sånt eldorado som en musikaffär. tänk alla dessa olika små musikinstrument som alltid låg framme eller fanns tillhands på musiklektionerna i musikskolan. den berömda svenska musikskolan som odlat fram sånna storheter som madonna, briney spears, aguliera, celine dion, pink, riahnna, whatever, hur då? undrar ni, ja låtarna så klart som är skrivna av svenskar.

.tänkte åka och köpa en ny fågelbur idag, det har kommit sånna nya lyxiga snygga burar. men jag tror att jag sparar det ett tag. vad det gäller burfåglar så finns det en app till ipad där i stort sett alla fåglar finns inlagda med bild och ljud. att köra den appen i samma rum som fåglarna gör dom lyriska. dom blir verkligen lyckliga av alla dessa fågelljud som radas upp. intressant att kolla på dom.

Annonser
Det här inlägget postades i Djur, kyla, Livet, Musik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s